Na
vrh
 

Viega

Napredna i inventivna. Tehnološki lider u proizvodnoj tehnici. Tehnološki lider u instalacijskoj tehnici. Lider na svjetskom tržištu u tehnici press spojeva. Više od 17000 proizvoda s područjima primjene od sanitarija i grijanja do industrijskih postrojenja i graditeljstva. 3500 zaposlenika diljem svijeta. To je Viega.

Obiteljska tradicija s budućnošću

Viega je obiteljsko poduzeće u najboljem smislu riječi. Što je prije sto godina utemeljeno s dobrom vjerom u ideju i zdravi duh poduzeća, dalje se sistematski razvijalo generacijama. Uz stalno razvijanje glavnog područja djelovanja – instalacijske tehnike – naša je tvrtka kontinuirano rasla. Pritom su vrijednosti koje su karakterizirale generacije utemeljitelja vitalne kao i na početku. Hrabrost, strast i sklonost ka inovacijama su i danas temelji uspješne priče tvrtke Viega.

Rastemo – i izvan granica Njemačke

Od tradicionalnog obiteljskog poduzeća u međuvremenu je nastala međunarodna tvrtka. Na šest lokacija danas se proizvodi i internacionalno koristi instalacijska tehnika tvrtke Viega. Za uspjeh kao globalno vodeća tvrtka u press tehnici zaslužno je naših 3500 djelatnika u cijelom svijetu koji odlučno rade na zajedničkoj stvari s velikim angažmanom. Najveća kvaliteta proizvoda, uvjerljiv servis i naša posebna bliskost kupcima su ključni elementi kojima zahvaljujemo za naš vrhunski položaj na tržištu. Pritom konstantnu pogonsku snagu čini naša ambicija da uvijek iznova nadmašimo ono što se od nas očekuje. Odatle potječe naše geslo:

Viega. Bolji za ideju!

Prikaz kao
Sortirano po
Prikaz po stranici

lanci za snijeg par 18x6,5-8

Cijena na upit
0,00 kn

Ugradbeni vodokotlić Viega Eco Plus

Viega Eco Plus-WC-element za podžbuknu ugradnju u kuponici ili WC-u za sljedeće komponente ili namjene: viseći WC, potisne ploče Visign aktiviranje s gornje strane, dvokoličinska tehnika ispiranja, prilagodljiva visina keramike, bez pregrada
1.750,00 kn

WC potisna ploča Viega Style 13

Potisna ploča Visign for Style 13 Boja: Kromirano
330,00 kn