Na
vrh
 

PROČIŠĆAVAČI VODE

Aparati i filteri za pročišćavanje te omekšavanje vode.

Prikaz kao
Sortirano po
Prikaz po stranici

Aparat za vodu NOBEL F-2002 BUSINESS s filterom

Osnovni princip rada uređaja NOBEL F-2002 BUSINESS temelji se na procesima mehaničkog pročišćavanja vode metodom obrnute osmoze (RO). Tako dobivamo visokokvalitetnu vodu koja zadovoljava i najzahtjevnije specifikacije za piće i kuhanje. Hladi vodu do 5°C i zagrijava do 98°C. Idealan za poslovne prostore. Maksimalna količina filtriranja vode iznosi oko 120 l u 24 sata.
7.450,00 kn

Aparat za vodu NOBEL F-2002 s filterom

Nobel F-2002 je uređaj za pročišćavanje vode a sastoji se od pet osnovnih radnih elemenata smještenih u kompaktno kučište, skladnog dizajna i visoke kvalitete. Osnovni princip rada uređaja NOBEL F-2002 temelji se na procesu mehaničkog pročišćavanja vode metodom obrnute osmoze. Tako dobivamo visokokvalitetnu vodu za piće i kuhanje koja zadovoljava i najzahtjevnije specifikacije. Uređaj je samostojeći i postavlja se na raspoloživi element. U svom sustavu ima kompresor za hlađenje vode. Maksimalna količina filtriranja oko 150 l u 24 sata.
6.500,00 kn

FILTER vode BASIS PROFESSIONAL F-900

NOBEL BASIS PROFESSIONAL F-900 je uređaj za pročišćavanje vode metodom obrnute osmoze a najčešću primjenu ima u malim pogonima kao što su pekarnice, slastičarnice, restorani i slično, gdje god su potrebni veći kapaciteti visoko kvalitetne pročišćene vode. Maksimalna količina filtriranja vode je 800-1000 l u 24 sata, pri optimalnim uvjetima.
11.650,00 kn

FILTER vode STELLA

Najpopularniji je model za kućanstva. Trajni izvor visokokvalitetne čiste vode u vašem domu. Uređaj se ugrađuje u kuhinjske elemente najčešće ispod sudopera, a voda se istače pomoću dodatne slavine.
3.750,00 kn

Ionski omekšivač vode NOBEL DENVER

NOBEL DENVER je ionski omekšivač vode za kućanstva u kojima tvrda voda stvara probleme. Montiran na glavnom dovodu vode predstavlja prijelaz nakon kojeg voda postaje mekana. Idealan je za mjesta i objekte u kojima se troši puno tehničke vode jer je velika ušteda deterdženata, struje i vode.
13.500,00 kn

NOBEL DISPENSER CH-100 Silver

Nobel dispenser CH-100 nije uređaj za pročišćavanje vode. To je prateći električni uređaj koji se spaja s uređajima za pročišćavanje vode tipa STELLA i služi kao rezervoar pročišćene vode s mogućnošću hlađenja vode do 5°c i zagrijavanja vode do 95°c. Kućište aparata je u elegantnoj silver metallic boji.
3.250,00 kn

FILTER za perilicu

Uklanja kamenac iz vode, štiti grijače i instalacije unutar perilice te smanjuje uporabu deterdženata.
250,00 kn

Tuš s filterom vode

Uživajte u tuširanju bez klora, bez nadraženosti sluznice očiju, ublažite respiratorne probleme, uživajte u glatkoj i nježnoj koži, mekoj i zdravoj kosi.
350,00 kn