Na
vrh
 

LG

LG-ove inovativne tehnologije, jedinstveni proizvodi i vrhunski dizajn ulaganje su u budućnost.

Uz globalnu prodaju od 55,91 milijarda dolara za 2014. godinu, LG se sastoji od četiri poslovne jedinice — Kućna zabava, Mobilne komunikacije, Kućanski uređaji i rješenja za klimatizaciju te Komponente za vozila — te je jedan od vodećih svjetskih proizvođača televizora s ravnim zaslonima, mobilnih uređaja, klima-uređaja. perilica i hladnjaka. LG Electronics je 2014 ENERGY STAR partner godine.

Tvrtka LG Electronics osnovana je 1958. godine i otad je vodeća u naprednom digitalnom dobu zahvaljujući tehnološkoj stručnosti stečenoj kroz proizvodnju brojnih kućanskih uređaja poput radija i televizora.

LG Electronics je predstavio brojne nove prizvode, primijenio nove tehnologije u obliku mobilnih uređaja i digitalnih televizora u 21. stoljeću te nastavlja učvršćivati svoj status globalne tvrtke.

LG je brand koji je predivno pametan. Slogan "Život je dobar" ("Life's Good") i futuristički logotip sjajno predstavljaju sve za što se zalažemo.

Globalno, sutrašnjica, energija, humanost i tehnologija stupovi su na kojima je ova korporacija utemeljena, s velikim slovima "L" i "G" unutar kruga, što predstavlja središte naših ideala iznad svega ostalog, humanost. Oznaka sa simbolom predstavlja našu odlučnost da zasnujemo trajan odnos s našim kupcima te da im pružimo maksimalno zadovoljstvo.

Prikaz kao
Sortirano po
Prikaz po stranici