Na
vrh
 

GPS uređaj echoMAP 50s Color, int. antena,s krmenom sondom (5,0")+g2 karta Jadrana

Proizvođač: Garmin
4.322,00 kn

GPS uređaj echoMAP 50s Color, int. antena,s krmenom sondom (5,0") + karta Jadrana BlueChart g2 od Istre do Boke Kotorske 
5-ichni VGA zaslon 
Napredni HD-ID™ sonar 
GPS prijemnik od 10 Hz– (GPS/GLONASS) ažurira se 10 puta u sekundi 
Bežično povezivanje 

GPS echoMAP 50s Color istovremeno je uređaj za iscrtavanje i sonar s 5-inčnim zaslonom i HD-ID™ sonarom. Ugrađeni GPS/GLONASS prijemnik tvrtke Garmin visoke osjetljivosti od 10 Hz 10 puta u sekundi ažurira položaj i smjer, tečno prikazuje kretanje plovila i značajno poboljšava točnost označavanja i navigiranja do 5.000 međutočaka. Uz to, snimanje sonara koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i tako smanjuje količinu digitalnih informacija na karti. Može se bežično povezivati i isporučuje se s prethodno učitanom kartom Bluechart g2 Jadrana. 

Iznimno brz GPS prijemnik tvrtke Garmin od 10 Hz (GPS/GLONASS) 
Ova nova kombinacija uređaja opremljena je GPS prijemnikom tvrtke Garmin od 10 Hz. Bitno kada se pokušavate vratiti na novu najbolju ribolovnu točku kojoj ste dodijelili međutočku. Ovaj moćan GPS prijemnik vaš položaj ažurira 10 puta u sekundi, što je 10 puta češće od uobičajenih GPS prijemnika od 1 Hz. Rezultat je bolji prikaz kretanja plovila na zaslonu uređaja za iscrtavanje. 

Pomoću HD-ID sonara saznajte što se nalazi ispod površine 
Ekskluzivna HD-ID tehnologija praćenja cilja tvrtke Garmin osigurava bolje razdvajanje i određivanje ciljeva i tak pruža najjasniju moguću sliku onoga što se nalazi ispod površine. 

Snimanje sonara 
Snimanje sonara koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i tako smanjuje količinu digitalnih informacija na karti. 

Tri načina ugradnje 
Tri načina ugradnje uređaja: na nosač, ugradbena ili ležeća montaža. 


U KUTIJI 
echoMAP 50s 
krmena HD-ID sonda 77/200 kHz 
kartografija BlueChart g2 od Istre do Boke Kotorske 
Kabel za napajanje/prijenos podataka ili kabel za napajanje/prijenos podataka/sonar 
Nosač i kotačići 
Komplet za ugradbenu montažu 
Zaštitni poklopac 
Maska 
Dokumentacija