Na
vrh
 

Electrolux perilice rublja za pomoć pri glačanju

Zagreb, 14. listopada 2015.

 

Volite svježe opranu odjeću, ali prezirete glačanje koje slijedi nakon pranja? Electrolux SteamSystem perilice rublja donose rješenja, dosad rezervirana za profesionalne praonice rublja, koja snagom pare izravnavaju nabore kako bi vaša odjeća bila spremna za nošenje čim je izvadite iz bubnja. U tijeku je i akcija u kojoj kupnjom Electrolux perilice rublja na poklon dobivate i tekući deterdžent Ariel Mountain Spring te omekšivač rublja Lenor Spring.

 

Electrolux SteamSystem perilice rublja nježno izglađuju sve nabore i uklanjaju neugodne mirise poput mirisa cigareta, zahvaljujući pari koja dopire do vlakana kako bi ih zagladila i izravnala. Time možete preskočiti glačanje nekih odjevnih komada koji će iz perilice izaći savršeno zaglađeni. Ako je glačanje i potrebno, možete ga obaviti u pola vremena budući da su nabori već izglađeni, a glačanje nikada nije bilo jednostavnije. 

 

Unatoč svojoj snazi para je nježna i priroda te time idealna za vašu osjetljivu odjeću koju više nećete morati nositi u kemijske čistionice. Parom možete i brzo osvježiti vašu odjeću kada ste u žurbi, a želite odjenuti već nošenu kombinaciju. Za samo 30 minuta vaša odjeća će biti osvježena i ugodnog mirisa, kao nova. 

Ove pametne perilice će također zapamtiti vaše najčešće korištene postavke uz opciju MyFavouritePlus, tako da ih pri svakom sljedećem pranju možete uključiti samo jednim dodirom, a tu je i funkcija TimeManager® pomoću koje možete odgoditi početak ciklusa, kako bi se pranje uklopilo u vaš raspored ili u vrijeme kada je struja jeftinija.

 

Kupnjom Electrolux perilice rublja na poklon dobivate poklon paket koji sadrži tekući deterdžent Ariel Mountain Spring i omekšivač rublja Lenor Spring. Nakon kupnje, ispunite kupon koji možete pronaći u maloprodaji ili na webu. Ispunjen kupon zajedno s fotokopijom računa pošaljite na Electrolux d.o.o., Slavonska avenija 3, 10 000 Zagreb ili prijavu izvršite na www.electrolux.hr . Navedeni poklon paket stići će na Vašu kućnu adresu. Akcija vrijedi od 1. rujna do 31. prosinca 2015. ili do isteka zaliha.

 

Potražite Electrolux perilice rublja u svim specijaliziranim trgovinama.

 

Više informacija potražite na www.electrolux.hr.

Ostavite komentar
Jeste li robot?