Na
vrh
 

DICK Magneto Steel HyperDrill - Alternativa za oštrenje noževa, D9008400

Šifra: D9008400
Proizvođačeva šifra proizvoda: D9008400
780,00 kn

Magneto Steel: Alternativa za oštrenje noževa

Friedr. Dick predstavlja novog člana obitelji Rapid Steel: funkcionalnog „Magneto Steel“. Ovaj je oštrač razvijen u suradnji s dizajnerskom tvrtkom. Profesionalci koji rade u klaonicama formirali su, rafinirali i testirali sve dok nije bio spreman za ulazak u proizvodnju.

Jednostavno rukovanje je uvjerljivo: savršena oštrica može se dobiti jednostavnim provlačenjem noža. Integrirani magneti vode nož u jedinicu za oštrenje – uvijek koristeći pravi kut što rezultira savršenom oštricom s savršenim kutem.

Magneto Steel dostupan je u dvije različite verzije: Magneto Steel polish za ravnanje i poliranje, s poliranim oštrim šipkama. Magneto Steel HyperDrill za brušenje i izglađivanje, s dodatnim finim žicama

Novost su zaštitne ploče od nehrđajućeg čelika; oni sigurno vode oštricu noža kroz jedinicu za oštrenje i izbjegavaju da plastični rezovi padnu u meso. U isto vrijeme služe kao jedinica za poliranje bez oštećenja oštrice noža tijekom procesa oštrenja. Ugrađeni zahvat s prednje strane jamči savršeno rukovanje i sigurno prianjanje – čak i kada nosite metalne mrežaste rukavice.

Mehanizam uređaja dobro je zatvoren i stoga dobro zaštićen od vanjskih uzroka. Magneto Steel se može koristiti iz ruke ili se može učvrstiti na radnu stanicu. Rupe za pričvršćivanje nalaze se u donjem dijelu uređaja za oštrenje. Dva oka u gornjem dijelu dosega ruku pružaju mogućnost za pričvršćivanje jedinice lancem ili bravom.