Na
vrh
 

Britanski kuhar Michel Roux Jr novi član Samsung Club des Chefs

EU Forum, Monaco/Zagreb, 12. veljače 2016. – Samsung Electronics je najavio da će najpoznatiji kuhar u Velikoj Britaniji i nositelj prestižne Michelinove zvjezdice, Michel Roux Jr., postati osmi član cijenjenog Samsung Club des Chefs. Osnovan u lipnju 2013. godine, Samsungov Club des Chefs poziva kuhare vizionare iz različitih krajeva svijeta da svojim jedinstvenim iskustvom i novim idejama doprinesu stvaranju nove generacije kućanskih aparata.

Ovog proljeća, Club des Chefs će pokrenuti aplikaciju za nedavno najavljeni hladnjak Family Hub s mogućnošću povezivanja na internet, koja će sadržavati recepte, savjete za pripremu hrane i demo snimke upotrebe kućanskih aparata od strane samih kuhara.

- Vjerujem da je osnovna ideja Samsung Club des Chefs, razvoj tehnologije kako bi se ljudima pomoglo da sve više eksperimentiraju u vlastitim kuhinjama, uistinu uzbudljiva. Hladnjak Family Hub je divan primjer okupljanja ljudi u srcu doma, u kuhinji – izjavio je Michel Roux Jr i dodao - Oduševljen sam što ću se pridružiti svojim kolegama i prijateljima u dijeljenju našeg stručnog znanja i naše strasti, u suradnji sa Samsungovim inovacijama, pomažući ljudima usavršiti vlastite vještine kuhanja kod kuće.

Ovaj poznati kuhar iz restorana Le Gavroche i Roux popularna je TV ličnost u Velikoj Britaniji, a sudjeluje kao voditelj i sudac u popularnom kulinarskom showu Masterchef, koji se u udarnom terminu prikazuje na BBC-u. Ulaskom u Samsung Club des Chefs pridružuje se kolegama, kulinarskim vizionarima, kao što su Elena Arzak, četvrta generacija vlasnika restorana Arzak s tri Michelinove zvjezdice, Daniel Boulud, jedan od najuglednijih francuskih kuhara u New Yorku, i Michel Troisgros, iz Francuske s tri Michelinove zvjezdice.

- U suradnji s nekim od najvećih kulinarskih talenata na svijetu, uspjeli smo dosegnuti srž profesionalne pripreme hrane i učinili je lako dostupnom putem aplikacije Club des Chefs koja će se pojaviti na hladnjaku Family Hub u 2016. godini. Izrazito smo privilegirani što možemo poželjeti dobrodošlicu Michel Rouxu Jr. u klub – izjavio je Dan Harvie, direktor Odjela za kućanske aparate za Europu u tvrtki Samsung Electronics i naglasio - Stručnost i znanje koje je skupljao tijekom 40 godina iskustva čini ga idealnim članom našeg kluba.

IZVOR: http://www.samsung.com/hr/home/

Ostavite komentar
Jeste li robot?