Na
vrh
 

BISSELL USISAVAČI

Tvrtka BISSELL osnovana je 1876. Godine. Gospodin Melville Bissell i njegova supruga Anna bili su vlasnici male trgovine zemljanim posuđem u Michigan-u. Neprestano su muku mučili sa čišćenjem prašine sa tepiha u njihovoj trgovini. Gdin Melville izumio je tada čistač tepiha i patentirao ga. Njihovi kupci i prijatelji počeli su se raspitivati gdje mogu kupiti takav čistać i tako se rodila ideja o novom poslu!

Kada je Melville umro 1889. Godine nije bilo govora o tome tko će preuzeti tvrtku. Njegova supruga Anna preuzela je tvrtku i tako postala prva žena na čelu tvrtke u Americi.  Krenula je agresivno sa zaštitom svojih patenata i prodajom proizvoda na tržištu. Bissel se brzo proširio na tržišta Sjeverne Amerike i Europe. Krajem 1890ih najveći obožavatelj Bissela bila je kraljica Victoria. Njezina je posluga uz Bissell imala puno više vremena nakon kraljevskih domijenaka jer su puno brže i lakše očistili nastali nered.

1950 god Bissell je izumio novu višenamjensku formulu šampona za čišćenje tepiha koja štedi vrijeme i imaju veću snagu čišćenja. 1956. Godine predstavili su ručni perač tepiha. Naime tehnologija ribanja tepiha na koljenima činila se zastarjela pa su odlučili olakšati i taj dio posla. Samo godinu dana nakon toga taj aparat osvojio je Bachner nagradu za postignuća u području praktične primjene formiranja i modeliranja plastike. Do kraja 60-ih godina napravili su revoluciju u čišćenju kučanstva sa svojim inovacijama: parni čistać sa četkom, suhi šampon za pranje, aplikatorom i metlom sa dvije četke.

U idućih 30 godina tvrtka BISSELL otvorila je veliki proizvodni pogon, te proširila distribuciju na gotovo cijeli svijet.

1979. godine predstavili su prvi dubinski čistać tepiha pomoću kojeg prljavština sa tepiha nestaje poput magije. U kasnim 80-im proizveli su svoj prvi dubinski čistač koji nije trebao izvor vode u kući. Kao rezultat dobili su dubinski čistać tepiha koji je učinkovitiji i praktičniji nego ikad. Uključujući šampone za pranje tepiha i tehnologiju čistaća za tepihe u koje su s godinama ugrađeni i grijači, dolazimo do savršenog rješenja za dubinsko čišćenje tepiha namijenjenog za komercijalno tržište.

Osim toga u 90-ima Bissell je osmislio i prvi uspravni usisavač. Ovaj inovativni duh ostao je prisutan u stvaranju uređaja za čišćenje sve do danas.

U ranim 2000-im godinama zaposlenici u tvrtki Bissell shvatili su da dijele ljubav prema kućnim ljubimcima (72% zaposlenika imalo je kućne ljubimce!). Obzirom da na tržištu nije bilo aparata za čišćenje prilagođenih za nečistoće od kućnih ljubimaca rodila se ideja za novom inovacijom. 2001 godine započeli su suradnju sa Petfinder.com a 2005 godine lansirali su na tržište SpotBot, prijenosni dubinski čistać – prvi proizvod specijalno prilagođen za čišćenje nečistoće od kućnih ljubimaca. Pod vodstvom Cathy Bissell nastavili su podržavati udruge za kućne ljubimce u SAD-u kroz razne donacije.2011. godine Bissell osniva svoju udrugu – neprofitnu organizaciju za izgubljene, zlostavljane, zanemarene i napuštene kućne ljubimce financirajući se kroz prodaju BISSELL proizvoda za kućne ljubimce. Od svog osnutka, Bissell udruga za kućne ljubimce uspjela je uručiti više od 500.000 dolara za više od 375 organizacija diljem 43 zemlje. Cilj im je prikupiti 250.000 dolara godišnje prodajom svojih PET aparata za čišćenje kako bi podržali rad udruge. Duboko su predani pomaganju životinjama, pronalaženju domova i to žele približiti i Bissel kupcima. Vlasnici kućnih ljubimaca imat će više vremena za igru i zabavu sa svojim ljubimcima a manje će morati razmišljati o skupljanju dlakavih „loptica“ i „iznenađenja“.

 Do dana današnjeg tvrtka BISSELL ostala je obiteljska tvrtka, vođena strašću kako bi pomogla da temeljito i lako očistite svoj dom, uživate u životu i dođete kući sigurni da je sve besprijekorno čisto. Bez obzira da li se radi o dječjoj, crnom vinu, čokoladi, dlakama ili nezgodi od vašeg ljubimca umrljanom u tepihu ili na podu, BISSELL je tu da očisti taj nered  u trenu i uživate u svom domu!

 Bissell ponuda nudi široku paletu uređaja za čišćenje kao što su Steam mop, Carpet shampooner, Spot cleaner, Multireach, Sweepers, Spot cleaner. Bissell također nudi veliki izbor pribora za čišćenje kao što su šamponi za pranje tepiha, krpe i slično što daje još dodatnu snagu čišćenju u kućanstvu.

Prikaz kao
Sortirano po
Prikaz po stranici

Ručni čistač Sturdy Sweep Manual Sweeper

Ručni čistač koji čisti sve vrste podloga. Ovim priručnim čistačem lako je rukovati okolo namještaja i idealan je za brzinsko čišćenje. Lagan je i jednostavan za pospremanje.
250,00 kn

Bisell čistać tepiha, podova i usisivać 3u1 HYDROCLEAN PROHEAT COMPLETE

ČISTAČ TEPIHA, ČISTAČ TVRDIH TVRDIH PODOVA I USISAVAČ S FILTRIRANJEM VODE U JEDNOM
2.999,00 kn