Na
vrh
 

ELEKTRIČNI BICIKLI I SKUTERI

Prikaz kao
Sortirano po
Prikaz po stranici

Električni bicikl EVO EB 007

Električni bicikl s prednjom košarom i stražnjim nosačem prilagođen gradskoj vožnji. Omogućuje vožnju pedaliranjem ili vožnju uz pomoć električnog motora. Mobilna baterija omogućuje punjenje odvojeno od bicikla. Dostupan u crvenoj, crnoj i sivoj boji.
4.190,00 kn

Električni bicikl EVO EB 021

Električni bicikl sportskog dizajna sa stražnjom zaštitom, mobilnom baterijom i 6 shimano brzina. Omogućuje vožnju pedaliranjem ili uz pomoć elektromotora. Dostupan u crnoj, crvenoj i sivoj boji.
5.950,00 kn

Električni bicikl EVO EB 20F

Sklopivi električni bicikl sa stražnjim nosačem. Lako prenosiv, sadrži mobilnu bateriju koja omogućuje punjenje neovisno o biciklu. Praktičan i pouzdan. Dostupan u crvenoj, sivoj i plavoj boji.
4.590,00 kn

Električni bicikl EVO EB QF

Električni bicikl sa prednjom košarom i stražnjim spremnikom. Izvrstan odabir za gradsku vožnju. Mobilna baterija omogućuje punjenje neovisno o biciklu. Dostupan u crvenoj, sivoj i plavoj boji.
4.790,00 kn

Električni bicikl EVO ES 009

Električni bicikl s trostrukim spremnikom za pribor. Sadrži inteligentni sustav kontrole brzine, mobilnu bateriju, alarmni sustav na daljinsko upravljanje. Dostupan u crvenoj i sivoj boji.
5.490,00 kn

Električni bicikl EVO ES 013

Električni bicikl nalik mopedu namijenjen gradskoj vožnji. Sadrži prednju košaru i stražnji nosač. Mobilna baterija omogućuje punjenje neovisno o biciklu. Omogućuje vožnju pedaliranjem ili uz pomoć elektromotora. Dostupan u crvenoj, sivoj i plavoj boji.
4.990,00 kn

Električni bicikl EVO ZT 08

Električni bicikl sa shimano brzinama, prednjim amortizerima i košarom.
4.990,00 kn

Električni bicikl EVO ZT 10

Električni bicikl jače baterije sa stražnjim nosačem i prednjim upravljačem sa kontrolnom pločom. Izgledom podsjeća na moped.
5.590,00 kn